Workshopok, egyéb események

 

A HUSTEF-en és a Teszt &Teán-n kívül a HTB időnként szakmai workshopokat is szervez. Ha te is szeretnél részt venni ezeken a workshopokon, vedd fel velünk a kapcsolatot a további információkért!

2022. november 24.

Michael Heller (DE): ATLaS workshop

Hosszú kihagyás után végre újra szervezhettünk workshopot, amin személyesen tudtak részt venni az érdeklődők! A téma ezúttal az ISTQB egyik legújabb sillabusza az Agile Test Leadership at Scale, melynek érdekessége, hogy már a tananyag összeállítása is iteratív módon történik, így tulajdonképpen folyamatosan fejlődik. A tartalomról, a benne rejlő lehetőségekről és arról, hogy kiknek lehet jó és fontos ez a tudás, tartott workshopot a HTB meghívottjainak Michael Heller, aki részt vesz a sillabusz fejlesztésében. Az ATLaS-nak nagy jövőt jósolnak és az előzetes felmérések szerint erre a tudásra nagy kereslet lesz Magyarországon is.

#htb #istqb #ATLaS

2022. november 18.

Visegrádi Workshop és csapatépítő

Újra együtt! Mivel még idén se volt túl sok lehetőségünk találkozni, összeszerveztük a csapatépítőt egy hasznos és igen fontos workshoppal. A téma a HTB jövője volt, a 2023-as tervezés volt, amit kiválóan lehetett folytatni a pezsgőfürdőben is este :).

2018. június 14.

Isabel Evans (UK): Quailty in use: the beating heart of the user experience

Júniusban vendégünk volt Isabel Evans Angliából, aki amellett, hogy idén a HUSTEF konferenciánk Programme Chair-je is, egy nagyszerű workshopot tartott a HTB tagoknak és partnereknek arról, hogy tulajdonképpen mi is az a minőség a felhasználói élmény vonatkozásában. Isabellel ismét találkozhat a hazai közönség októberben, ahol keynote előadást és két tutorial-t is tart a HUSTEF-en.

2018. február 5.

Rex Black (USA): Agile Workshop

Februárban Rex Black, a HTB tiszteletbeli tagja látogatott Magyarországra és tartott egy interaktív, egész napos workshopot az agile módszertanról, az agile gondolkodásról és mindezek implementálhatóságáról, a jövőben várható továbbfejlődéséről. Rex a workshopot követően a Teszt & Tea meetup csoportunk vendége is volt, ahol a szélesebb közönség is hallhatta őt a fenti témáról, kicsit rövidebben.