Híreink

TestYourself – Teszteld a tudásodat!

Fejleszd tesztelői készségeidet és készülj fel magabiztosan az ISTQB CTFL 4.0 vizsgára a TestYourself online próbavizsgánkkal! Ez az elektronikus gyakorló platform valósághű vizsgakörnyezetet biztosít, ahol tesztelheted tudásodat és azonosíthatod a fejlesztendő területeket. A TestYourself segítségével nemcsak felmérheted felkészültségedet, de értékes tapasztalatot is szerezhetsz a vizsga felépítéséről és időbeosztásáról. Próbáld ki most, és tedd meg az első lépést a sikeres ISTQB CTFL 4.0 minősítés felé!​​​​​​​​​​​​​​​​

Kipróbálom

CTFL 3.1.1 Információk

A HTB a CTFL 3.1.1 tanterv alapján a maximálisan megengedett ideig vizsgáztat, ami az angol nyelvű vizsgák esetén 2024.05.09, magyar és német nyelvű vizsgák esetén 2024.11.09.

CTFL 4.0 Akkreditáció

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a HTB akkreditálta az első magyarországi CTFL 4.0 Syllabusz szerint készült tanfolyamot. A tanfolyamot angol nyelvű anyagokkal, magyar vagy angol nyelvű előadásokkal keressétek az akkreditált oktatóközpont, a Masterfield kínálatában!

Sikeres vizsgát kívánunk!
HTB

Vizsgainformációk
Ha szeretnéd felhasználni a 2023-as oktatási büdzsét, jelentkezz bátran a 2024-es vizsgáinkra és jelezd nekünk az igényed emailben az info@hstqb.org-on, hogy még idén kiállítsuk Neked a számlát. Amennyiben még 2023-ban vizsgáznál, de már nincs szabad hely az online jelentkezési felületünkön, emailben is érdeklődhetsz az esetlegesen felszabadult helyek után.
ELÉRHETŐ A 2024-ES VIZSGANAPTÁR

Kedves Vizsgázónk!

Elérhető a 2024-es vizsganaptárunk!
• Ahogy már megszokhattátok továbbra is az online és a tantermi vizsgák esetében is heti rendszerességgel válaszhatóak a vizsgaalkalmak.
• A pénteki vizsgák mellett továbbra is várunk benneteket a csütörtök esti alkalmakkor is.
• Minden vizsgaalkalom esetében bármely a HTB által kínált vizsgamodul választható.
• A jelentkezési határidő minden vizsgamodul esetében egységesen 14 nap.
• Jövő évi jelentkezéseket a https://hstqb.org/jelentkezes-vizsgara/ felületen tudjuk fogadni.
Vizsganaptárunkat itt találod: https://hstqb.org/vizsgak/
Amennyiben kérdésed merült fel a vizsgáztatás kapcsán, írj nekünk az examination@hstqb.org email címre!

Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk!

CTFL 4.0 információk

A következő információkat érdemes most tudni a CTFL 4.0-val kapcsolatban: A HTB a CTFL 3.1.1 tanterv alapján a maximálisan megengedett ideig vizsgáztat, ami az angol nyelvű vizsgák esetén 2024.05.09, magyar és német nyelvű vizsgák esetén 2024.11.09. A CTFL 4.0 a legújabb core foundation modul, mely napjaink IT projektjeihez igazítva kibővült Agilis ismeretanyaggal rendelkezik. A tanfolyam és a vizsga hossza változatlan maradt. Várhatóan 2023 nyár végétől angol nyelven, illetve 2023 utolsó negyedévétől (a magyar nyelvű tanterv megjelenésével egy időben) magyar valamint német nyelven is vizsgáztatunk.

Kellemes Ünnepeket!
Boldog, békés Karácsonyt kíván a HTB mindenkinek!
Az ünnepek alatt – December 23-tól – Január 2-ig – a mi ügyfélszolgálatunk is pihen, így, ha halaszthatatlan kérdésed van, kérünk, Kohl Csilla titkárt keresd ezen a számon: +36706057715.
Találkozunk 2023-ban!
Új Modul CTAL-ATLaS

Napjainkban a legtöbb munkaszervezetben az egyik legnagyobb kihívás az agilis munkaszervezeti formába történő átállás.
– Mit jelent ez az átállás egy klasszikus mátrix munkaszervezetnek?
– Mit jelent ez a változás a kalsszikus tesztelői szerep-, illetve felelősségkörök szempontjából?
– Mit jelent ez a kihívás az elvégzendő tesztelési feladatok szempontjából?
– Mely kompetenciák és tevékenységek kerülnek előtérbe egy agilis tesztelési vezető esetében?

A fenti kihívásokra próbál választ, illetve iránymutatást adni az ISTQB új, Agile Stream-ben szereplő emelt szintű, azaz Advanced Level modulja. Ezen modul kidolgozása, az agilis munkavégzéshez hűen, iteratív módon történik. Az ISTQB Certified Tester Advanced Level Agile Test Leadership at Scale (MVP) tanterv és a hozzá kapcsolódó anyagok, azaz az első iteráció eredménye már elérhető, nálunk pedig 2023-tól kipróbálhatod a tudásodat az online illetve tantermi vizsgáinkon.

Már idén jelentkezhetsz bármely 2023-as vizsgánkra, hogy az elsők egyikeként szerezd meg az ISTQB CTAL-ATLaS tanúsítványt.

Vizsgajelentkezés az alábbi linken elérhető:

https://hstqb.org/jelentkezes-vizsgara/

ÚJ MODUL CT-GaMe

Videójáték iparban dolgozol? Szeretnéd elsajátítani a profi tesztelői módszereket és technikákat a játékok hatékony teszteléséhez?

Az ISTQB Certified Tester Game Testing tanterve már elérhető, nálunk pedig 2023-tól kipróbálhatod a tudásodat az online illetve tantermi vizsgáinkon.

Már idén jelentkezhetsz bármely 2023-as vizsgánkra, hogy az elsők egyikeként szerezd meg az ISTQB CT-GaMe tanúsítványt.

Vizsgajelentkezés az alábbi linken elérhető:

https://hstqb.org/jelentkezes-vizsgara/