TMMI NYEREMÉNYJÁTÉK!

A TMMi magyarországi képviselete a Magyar Szoftvertesztelői Tanács Egyesülettel (székhely: 1112 Budapest, Balatoni út 2/a. B. épület 1. emelet) közösen online nyereményjátékot hirdet. A játék négy-kérdéses kvíz formájában kerül meghirdetésre – a részvételhez kattints az alábbi linkekre.

Minden fordulót sorsolás követ – ahhoz, hogy a Te neved is bekerüljön, legalább egy kérdésre helyes választ kell adnod az adott forduló alatt. A kérdések megválaszolásához bármilyen segédeszközt használhatsz, a válasz beküldésére a kihirdetést követő 5 napon belül van lehetőséged. A fordulóban elérhető nyeremények listájáért, illetve további hasznos információkért kövesd figyelemmel Egyesület közösségi média oldalait (Facebook, Twitter).

Mi kell ahhoz, hogy részt vegyen a játékban? A Játékban részt vehet minden cselekvőképes természetes személy, aki rendelkezik valós e-mail címmel és elmúlt 18 éves. A nyertest az Egyesület elektronikus úton értesíti, illetve a nyertesek vezeték- és utónevét elérhetővé teszi weboldalán is. A Játék üzemeltetéséhez ezen információn felül adatbázisunkban tárolnunk kell e-mail címed. Amennyiben ezekkel nem értesz egyet, kérlek jelezd e-mail címünkön (info@hstqb.org).

Kattins IDE a játékhoz!

Sok sikert kívánunk a Játékhoz!
Hungarian Testing Board